Krångel med sidan…

Min sida är ju lite som en blogg. Jag använde mig av ett publiceringsverktyg som kallas för ”Textpattern” – vilket jag lärde mig använda för många år sedan. Problemet har dock blivit att själva verktyget inte har uppdaterats sedan länge. Och nu när det släpptes äntligen(?) en ny version – så började en del grejer att sluta fungera på min sida. Det var anledningen till att jag har börjat flytta över innehållet till en ny sida – fast med ett annat publiceringsverktyg (som säkert många känner till) – WordPress.
Jag har funderat länge över om jag ska ta detta steg – men nu har jag bestämt mig (äntligen).

Allt som berör 2017 kommer jag att lägga upp med WordPress och jag ska se till att även en del av de äldre inlägg förs över.

Sidans utseende försökte bibehålla i så stor utsträckning som möjligt och jag ska nog se till att det gå att hitta sig tillrätta även på den nya sidan.

Hälsningar,
André

Denna websida använder kakor. Om du använder sidan, accepterar du detta. This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer